Načini plaćanja

U webshopu MyHealth.hr moguće je odabrati sljedeće načine plaćanja:

1. Pouzećem


Plaćanje pouzećem moguće je isključivo gotovinom pri preuzimanju pošiljke od dostavne službe.


2. Uplatom na žiro račun prodavatelja


Plaćanje direktnom uplatom na žiro račun Prodavatelja moguće je putem Internet bankarstva, uplatnicom ili virmanom u banci, pošti ili FINI.


Kod odabira ovog načina plaćanja kupac će dobiti sve potrebne podatke za uplatu putem e-maila.


3. Plaćanje karticama (jednokratno)


   Mastercard  Maestro   Visa  Diners   Discover   Monri WebPay Payment Gateway


MyHealth prodajno mjesto koristi Monri payment za online plaćanja.


Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


MyHealth obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MyHealth i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.