Kako na zdrav način skinuti suvišne kilograme i ubrzati metabolizam?

Kako na zdrav način skinuti suvišne kilograme i ubrzati metabolizam?

Klasična priča... krećem od ponedjeljka... sigurno ste barem jednom startali na takav način ali brzo posustanete? Za početak nemojte nasjedati na prevare koje vam serviraju u vidu magičnih pilula, blitz planova  i sličnog. Jedini pravilan i dugo održiv način je zdrava i uravnotežena prehrana, te tjelesna aktivnost. Naravno uz sve to si možete olakšati i ubrzati metablizam koji je ključ uspjeha u svemu ovome... Kako? Za početak uvedite više manjih obroka u danu kojima ćete održati sitost..  Ono što će vam zasigurno pomoći u planiranom je naš https://www.myhealth.hr/proizvodi/fiber-slim koji nije samo jedan u nizu prevara kojima je tržište zasićeno... 

Kako funkcionira Fiber slim? 

Za pravilno funkcioniranje probave prijeko su nam potrebna vlakna koja imaju veliku ulogu u funkcioniranju čitavog organizma. Unošenjem potrebne količine vlakana nećete imati problema sa zatvorom , pomoći će vam u reguliranju dijabetesa, smanjit ćete kolesterol, detoksicirati ćete se te na kraju spriječiti jedan od najvećih problema današnjice - pretilost. 

Pokušao sam razne dijete ali konstantno osjećam glad?

U ovome nastupa Fiber slim koji će vam prilikom konzumacije napuniti želudac miksom topivih i netopivih vlakana koji u idealnom omjeru utječe na gubitak  masnih stanica. Dakle, kako smo i u samom uvodu rekli... preveliki kalorijski unos dovodi do gomilanja suvišnih kilograma.. Uzimanjem samo jednom ili dva puta dnevno po žlicu Fiber slima stvoriti ćete osjećaj sitosti, te nećete imati konstantni nagon za obrocima. 

Uz konzumaciju Fiber slima potrebno je unijeti i adekvatnu količinu vode - minimalno dvije litre kroz dan kako bi osnažili njegovo djelovanje. 


Iskoristite našu odličnu ljetnu akciju u trajanju od 01 - 30.06.2024. gdje pri kupovini dva pakiranja Fiber slima ostvarujete pravo na čak 50% popusta na drugo pakiranje. Value pack Fiber slim proizvod možete pogledati ovdje.


Uz zdravlje kroz život! 


Vaš My Health