Što kažu naši klijenti

image
Otkad koristim ovaj kolagen, riješila sam problem bolova u zglobovima koji su me mučili ali uz kolagen je riještena bol i također nova kosa mi je izrasla rekordnom brzinom i to već sam osjetila razliku nakon samo jedne boce a sada sam na četvrtoj boci. Također koža lica mi je puno ljepša i sjajnija i više se ne ljušti tako da ovaj proizvod preporučujem svima! Probala sam i druge vrste kolagena ali ovaj je jedan i jedini koji mi je zaista pomogao. Sve preporuke!

--Edita Šarar--

image
Prirodno poboljšanje imuniteta, odličan proizvod lokalnih proizvođača. Također, za svaku pohvalu je i način kako se MY HEALTH firma lojalno i pošteno odnosi prema svojim kupcima, samo tako nastaviti.

--Ivan Polasek--

image
Ovo čudo od proizvoda (Collagen 19) koristim godinu dana i rezultati su sljedeći: nemam više herpesa svaki mjesec,bolovi u zglobovima su nestali,gnojnu anginu nijednu nisam imao,umor koji sam imao je nestao.Sve pohvale za ove proizvode i lokalne proizvođače.

--Stipan Vuković--

image
Liposomalni vitamin C je dar od boga, on je naš bodyguard u zdravstvenom smislu. On u kombinaciji sa Lizinom i Prolinom je napravio čuda za moj lumbalni dio, poradi čega sam već bio izgubio nadu za oporavak. Dvi i pol godine nisam mogao raditi čučanj sa kilažom većom od 60kg,dočim bih podigao kilažu povreda... I tako par puta i to me navelo na to da odustane od čučnja i zamjeni ga sa drugim vježbama, ali uz pomoć liposomalnog natrijascorbata odnosno vitamina C i aminokiselina Lizina i Prolin sada radim sa 130kg bez ikakvih problema za moja leđa.

--Zvone Brkovic--

Prikazivanje 1 to 4 of 4 (1 Stranica)